Legyél Te is Vodafone Főállású Angyal!

Pályázz egy Digitális Iskola Programhoz kapcsolódó probléma megoldási javaslatával, találj hozzá civilszervezetet, és ha a szakmai zsűri is téged választ, valamint elég szavazatot gyűjtöttél, egy éven keresztül álljuk a fizetésedet, miközben mások életét teheted jobbá!

Jelentkezz, ha elhivatottságot érzel az iránt, hogy 12 hónap alatt megvalósíts egy konkrét projektet a Vodafone Magyarország Alapítvány Digitális Iskola Programjának fő célkitűzéséhez illeszkedően!


A program célja, hogy
  • Felszámolja a digitális analfabetizmust a hátrányos helyzetű gyerekek körében és hozzásegítse őket ahhoz, hogy megfelelve a 21. kihívásainak versenyképes digitális tudásuk legyen.
  • Annak elősegítése, hogy a digitális kompetencia fejlesztése része legyen a hátrányos helyzetű iskolák programjának, így összemérhető tudásszintű gyermekek lépjenek a munkaerőpiacra.

Pályázatodhoz készíts videót, maximum 4 percben, mutasd be
röviden a programodat, és az általad választott szervezetet!

Így pályázz!

  • Nem kell profi videósnak lenned, a videóhoz használhatsz okostelefont, web-, vagy akciókamerát, kamkordert, vagy drónt. Nem kötelező a kamera elé sem állnod, a programod a lényeg, és hogy fekvő legyen a felvétel!
  • Olvasd el figyelmesen válaszlevelünket, amiben megtalálsz mindent, ami Főállású Angyalként fontos lesz a munkádhoz.
  • Ha elkészültél, pályázz a videóddal! Írhatsz is mellé a zsűrinek, de a közönség a videód alapján szavaz majd rád.
  • Miután a zsűri kiválaszt, gyűjtsd a szavazatokat, hogy Főállású Angyalként egy éven keresztül megvalósíthasd a programodat!

Pályázat vége: szeptember 7.
Közönségszavazás: szeptember 21-tőlDöntsd el te,

kiből legyen Főállású Angyal,
aki egy éven keresztül versenyképes fizetésért mások életét teheti jobbá!